Η λίστα φίλων!

160x600 09/10 Liverpool away shirt
Ευχαριστούμε που μας διαβάζεται καθημερινά!!!>>>25/9/2010>>>Eκτιμήσεις Σαββατοκύριακου>>>KOTSILA>>>2/3 στις εκτιμήσεις του Σαββάτου!!!>>>PAROLIAS>>>2/3 στις εκτιμήσεις του Σάββατου!!!>>>>>>
468x60 - 10/11 AEK 3rd shirt, GR
Τρίτη 6 Απριλίου 2010

EYROVISION ΑΦΙΕΡΩΜΑ Part2 Γερμανία σαν να λέμε...LOVE

Θα προσπαθήσω να τηρήσω αυτό που σας είπα στην αρχή αυτού του αφιερώματος και να σας παρουσιάσω όλα τα τραγούδια που συμμετέχουν η τουλάχιστον τα περισσότερα...
Lena Meyer-Landrut (Βιογραφία της)Το τραγούδι ονομάζεται Satellite
Ένα ποπ κομμάτι από μια συμπαθέστατη κοπελίτσα που όμως αν δεν βγάλει λίγο μπουτάκι ρε αδερφέ δεν βλέπω να την προσέχει κανείς.(Άν βγάλει το ξανασυζητάμε!)
Πάτα το play



Το βίντεο αυτό που είναι λογικά από show της Γερμανικής τηλεόρασης δεν μας βοηθάει αλλά όπως είδα κι από αποσπάσματα από τον διαγωνισμό που κάναν για να βγάλουν το κομμάτι στην Γερμανία που θα τους εκπροσωπήσει δεν είχε φρου φρου κι αρώματα αλλά βγαίναν με μια μπάντα και απλά τραγουδάγαν.Εδω δεν έχει βοσκοπούλες όπως στο πρώτο τραγούδι που σου παρουσίασα και γενικά κόλπα.
Ένα χαρούμενο τραγουδάκι έχουμε πιασάρικο αλλά άν δεν είναι πανηγυρτζίδικο το κομμάτι η τουλάχιστον να έχει έναν καινούργιο ήχο μου φαίνεται πολύ περίεργο να κερδίσει αυτον τον διαγωνισμό.Βέβαια στα club θα το ακούμε 100% όλο το καλοκαίρι αλλά για τον διαγωνισμό δεν μου κάνει.
Άσε που λέει 8000 φορές την λέξη love και έχω βαρεθεί να ακούω τραγούδια για την αγάπη,και πόσο μου έλειψες και........Η μαύρη στα φωνητικά πάντως μας έλειπε!!!Ως γνωστόν οι μαυρούλες έχουν και τις καλύτερες και σωστότερες φωνές.Και πάντα είχα απορία.Γιατι τις έχουν πάντα στα φωνητικά?
Η Γερμανία αυτήν την στιγμή που μιλάμε στην BWIN είναι το φαβορί για τον τελικό.4 απόδοση αλλά ακούγωντας το κομμάτι μόνο για φαβορί δεν μου φαίνεται!

1 σχόλια:

Siro είπε...

τελειο το αφειερωμα. Περιμενω τα σχολια σου για το ελληνικο τραγουδι

EMAIL

Photobucket

Greek Live Radio

Tags

BannerFans.com Bet BlogsLIVESCORE.in