Η λίστα φίλων!

160x600 09/10 Liverpool away shirt
Ευχαριστούμε που μας διαβάζεται καθημερινά!!!>>>25/9/2010>>>Eκτιμήσεις Σαββατοκύριακου>>>KOTSILA>>>2/3 στις εκτιμήσεις του Σαββάτου!!!>>>PAROLIAS>>>2/3 στις εκτιμήσεις του Σάββατου!!!>>>>>>
468x60 - 10/11 AEK 3rd shirt, GR
Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Eurovision...Opa!!!

Καλησπερα φιλοι μου. Υστερα απο παρα πολυ καιρο εδω ειμαι και παλι για να ασχοληθουμε με το στοιχημα. Εννοειται βεβαια πως δε θα ασχοληθω με το ποδοσφαιρικο κομματι, τα διεθνη φιλικα και τα περιεργα πρωταθληματα αλλα με την αγαπημενη μας Eurovision.
Εννοειται επισης πως δε μπορω να φτασω σε κανεναν βαθμο την αναλυση του συναδελφου kotsila στον συγκεκριμενο διαγωνισμο. Αλλα έχοντας δει τους δυο ημιτελικους και κοιταζοντας τα ειδικα στοιχηματα στο site της bwin έχω ξεχωρίσει 4 πολυ καλά και δυνατα στοιχήματα:

1) Head to Head Ελλαδας-Τουρκίας. Δινει 2,70 να πλασαριστει σε καλύτερη θεση η Ελλαδα απο τη Τουρκία. Πλακα μας κάνουν. Δωρο μου φαίνεται. Εκτος αν πιστευουν στη παπαροhardροκια της Τουρκιας και σε κατι αναλογο του hard rock αλληλουια.

2) Ουκρανια μεσα στη δεκαδα. 2,70. Ναι, μου αρεσε αρκετα το τραγουδι. Ομορφη τραγουδιστρια με φωναρα που γεμιζει μονη της τη σκηνη και Ουκρανια ρε παιδια. Εχει χωρες να την ψηφισουν...........

3) Σε μια αναμετρηση μεταξυ τεσσαρων χωρων (αζερμπαιτζαν/ισραηλ/γερμανια/δανια) το να ειναι καλυτερο το αζερμπαιτζαν δινει 2.30. Ευκολα...Ειναι το φαβορι για τη νικη και δεν ειναι αυτοι οι πραγματικοι αντιπαλοι της.

4) Ελλαδα στη πενταδα. 3,75 αποδοση. Το πιστευω αρκετα... Προκλητικη απόδοση

2 σχόλια:

Kotsila είπε...

Ναι διάολε!Φοβερό το 2.70 ελλάδα-τουρκία.Δεν υπάρχει το τραγουδι της τουρκίας.Ακόμα μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία είναι αυτην την στιγμή να νικήσει το αζερμπαιτζαν που δινει 4 στην bwin!

masti είπε...

κριμα που δε μπορεις να τα παιξεις ολα μαζι. 62.88 αποδοση .
δωρο

EMAIL

Photobucket

Greek Live Radio

Tags

BannerFans.com Bet BlogsLIVESCORE.in